Engelska skolan Norr

Lärare i Hem -och Konsumentkunskap

KOMMUN: STOCKHOLM YRKE: LÄRARE I GRUNDSKOLAN, ÅRSKURS 7-9

PUBLICERAD: 6 augusti 2018 ANSÖK SENAST: 3 september 2018
ANSTÄLLNINGSFORM:  Vanlig anställning , tillsvidare , deltid 40%-60% LÖN: Fast månads- vecko- eller timlön
ANTAL TJÄNSTER: 1 ANNONS‑ID: 22730504

Om dig

Lärarexamen är ett krav. Legitimation meriterande. och minst ett års yrkeserfarenhet som lärare med dokumenterat goda resultat är en önskan. Du är väl insatt i skolans styrdokument. Du är strukturerad, lojal, lyhörd och har hög ansvarskänsla. Du är en tydlig ledare som skapar trygghet och är en förebild för skolans elever genom ett coachande förhållningssätt. Du är som person kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du har goda IKT-kunskaper och gärna erfarenheter av Schoolsoft. Du har ett engagemang och driv utöver det vanliga. Du har en funktionell tvåspråkighet i svenska och engelska

Din profil

Utbildning

KRAV

Eftergymnasial utbildning två år eller längre – Pedagogik och lärarutbildning

Kompetenser

KRAV

Lärarexamen

Arbetslivserfarenhet

KRAV

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9, Mindre än 1 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter och ansvarsområden: • Undervisa i årskurs 5 och 8. • Mentorskap. • Utveckla elevernas kunskaper och färdighet i enlighet med Lgr 11 genom tydlig koppling mellan det centrala innehållet och kunskapskraven samt genom feedback (såväl formativ som summativ). • Genom symboliskt och tydligt ledarskap skapa trygghet, ordning och arbetsro både i och utanför klassrummet. • Aktivt delta i skolans fortsatta utveckling. • Utmana och utveckla varje elev intellektuellt, socialt och emotionellt.

Övrigt

Om anställningsvillkoren

Kan eventuellt kombineras med en tjänst på fritidshemmet och blir då således en 100% tjänst

Arbetsplats

Roslagstullsbacken 4
114 21 STOCKHOLM

OM OSS

Engelska Skolan Norr söker en kvalificerad lärare i Hem -och konsumentkunskap. Vi erbjuder dig möjligheten att få en betydelsefull roll i en av Stockholms äldsta fristående F-9 skolor med drygt 520 elever belägen vid Roslagstull. Skolan präglas av tydliga värderingar och engagemang för människors olikheter och utveckling. Engelska Skolan Norr är en interkulturell skola med tvåspråkig profil som startade i augusti 1993. Elevernas och lärarnas mångkulturella bakgrund skapar en miljö som bidrar till förståelse och respekt för kulturella skillnader, ”unity in diversity” Varje elev skall efter årskurs nio ha utvecklat så goda språkkunskaper att de kan fortsätta studera på antingen svenska eller engelska. Skolans elever är mycket välmotiverade och högpresterande. Tjänsten är en Tillsvidareanställning på 60% (ev heltid)). Vi tillämpar 6 månaders provanställning.  

www.esn.se

Kontaktinformation

Företagets adress

Roslagstullsbacken 4
114 21 Stockholm

Postadress

Roslagstullsbacken 4
114 22 STOCKHOLM
Sverige

Telefonnummer

084418581

E-post

andreas.tull@esn.se

Sök jobbet senast den 3 september 2018

Ansökningssätt

ANSÖKNINGSREFERENS

Hkk åk 5 och 8

E-POST

jobb@esn.se