Lärare i Sv åk 6-9

Om dig

Lärarlegitimation är ett krav och minst tre års yrkeserfarenhet som lärare med dokumenterat goda resultat är en önskan. Du är väl insatt i skolans styrdokument. Du är strukturerad, lojal, lyhörd och har hög ansvarskänsla. Du är en tydlig ledare som skapar trygghet och är en förebild för skolans elever genom ett coachande förhållningssätt. Du är som person kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du har goda IKT-kunskaper och gärna erfarenheter av Schoolsoft. Du har ett engagemang och driv utöver det vanliga. Du har en funktionell tvåspråkighet i svenska och engelska

Din profil

Utbildning

KRAV - Eftergymnasial utbildning två år eller längre – Pedagogik och lärarutbildning

Kompetenser

KRAV - Lärarexamen

Arbetslivserfarenhet

KRAV - Lärare i grundskolan, årskurs 7-9, Mindre än 1 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter och ansvarsområden: •

  • Undervisa i årskurs 6– 9.
  • Mentorskap.
  • Utveckla elevernas kunskaper och färdighet i enlighet med Lgr 11 genom tydlig koppling mellan det centrala innehållet och kunskapskraven samt genom feedback (såväl formativ som summativ).
  • Genom symboliskt och tydligt ledarskap skapa trygghet, ordning och arbetsro både i och utanför klassrummet. Aktivt delta i skolans fortsatta utveckling.
  • Utmana och utveckla varje elev intellektuellt, socialt och emotionellt.

Arbetsplats

Roslagstullsbacken 4
114 21 STOCKHOLM

Om vår skola

Engelska Skolan Norr söker en kvalificerad lärare i Svenska. Vi erbjuder dig möjligheten att få en betydelsefull roll i en av Stockholms äldsta fristående F-9 skolor med drygt 520 elever belägen vid Roslagstull. Skolan präglas av tydliga värderingar och engagemang för människors olikheter och utveckling. Engelska Skolan Norr är en interkulturell skola med tvåspråkig profil som startade i augusti 1993. Elevernas och lärarnas mångkulturella bakgrund skapar en miljö som bidrar till förståelse och respekt för kulturella skillnader, ”unity in diversity” Varje elev skall efter årskurs nio ha utvecklat så goda språkkunskaper att de kan fortsätta studera på antingen svenska eller engelska. Skolans elever är mycket välmotiverade och högpresterande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % (ev deltid). Vi tillämpar 6 månaders provanställning.  

Sök jobbet senast den 8 december 2017

Ansökningssätt sker helst via e-post

ANSÖKNINGSREFERENS
Sv åk 6-9

E-POST
andreas.tull@esn.se

 

Högstadiet Engelska Skolan Norr copyright Svensk Skolfoto

Högstadiet Engelska Skolan Norr
copyright Svensk Skolfoto