Vi söker kallskänka till vårt skolkök

Vi erbjuder dig möjligheten att få en betydelsefull roll i en av Stockholms äldsta fristående F-9 skolor med drygt 550 elever belägen vid Roslagstull. Skolan präglas av tydliga värderingar och engagemang för människors olikheter och utveckling.

Engelska Skolan Norr är en interkulturell skola med tvåspråkig profil som startade i augusti 1993. Elevernas och lärarnas mångkulturella bakgrund skapar en miljö som bidrar till förståelse och respekt för kulturella skillnader.

Vi erbjuder en arbetsplats med internationell prägel där arbetsspråken är svenska och engelska.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Vi söker dig som är intresserad av att utveckla vår salladsbuffé så att det kan utgöra ett likvärdigt alternativ till våra två huvudmål, samt skapa nya koncept kring skolans mellanmål.

Du kommer vara del av skolans supportteam vars uppgift är att stötta den huvudsakliga verksamheten. Som en del av dina arbetsuppgifter kommer du även att delta i lunchserveringen. Du kommer även att vara ansvarig för kökets dagliga verksamhet när husmor inte är på plats.

Du behöver ha gymnasiekompetens från Restaurang och Livsmedelsprogrammet alt restaurangskola. Erfarenhet från kall kök är ett krav. Du behöver kunna tala och skriva svenska och engelska och ha goda kunskaper i att använda digitala hjälpmedel. Du kommer ansvara för att planera menyer och portioner för skolans elever och personal.

Vår skola har ett mottagningskök med lunch produceras av Kleins Kithen.

Anställningsform

Tillvidare, deltid 75%
Arbetstiderna är mellan kl 07:00-13:30 inklusive rast
Semestertjänst med friskvårdsbidrag och möjlighet till kompetensutveckling.
Fast månadslön

Vi intervjuar löpande under december månad. Tjänsten skall tillträda den 8 januari 2018.
Skicka din ansökan till jobb@esn.se och märk den Kallskänka