En utbildning av högsta kvalitet är en gåva för livet

Engelska Skolan Norr grundades 1993 för att erbjuda elever en tvåspråkig utbildning av hög kvalitet. Vår pedagogik präglas av ett hållbart arbetssätt där vi arbetar för att hjälpa varje elev att förverkliga sin fulla potential, både akademiskt och som människa. Det är vår gåva till dem och när de bär det vidare i sina framtida liv blir det deras gåva till oss.

Tvåspråkig undervisning

Genom tvåspråkig undervisning  får våra elever mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift och goda förutsättningar för framtiden i en internationell värld. Som ett resultat har eleverna i nionde klass också möjlighet att förbereda sig för att ta Cambridge-examen i engelska.


Professionell organisation

Engelska Skolan Norr har som krav att alla lärare ska ha funktionell tvåspråkighet i svenska och engelska. Vi är stolta över att många av våra lärare har en hög utbildningsnivå. Flera har utöver svensk lärarlegitimation även en utländsk examen.


Kulturer berikar oss

På Engelska Skolan Norr drivs vi av tanken att olika kulturer berikar oss och att kvalitativ undervisning ger höga resultat. Bra utbildning är helt enkelt en bra investering i framtiden.

Vår vision bygger på fyra lika delar, se cirkel nedan, och som ett resultat kan vi år efter år konstatera att våra elever i årskurs 9 uppnår goda resultat och får en bra grund för vidare studier. Vi ser också att vårt fokus på ett interkulturellt synsätt bidrar till fina värderingar.

Engelska Skolan Norr

Roslagstullsbacken 4, 114 21 Stockholm

Org.nr: 556569-9302

E-mail: info@esn.se

Tel: 08-441 85 80

ALL RIGHTS RESERVED © Engelska skolan norr